ЛОНДОН. /ВВС/. Хүнсний сав, баглаа боодлыг хийхэд орсон химийн бодисууд эрүүл мэндэд ямар их аюултай болохыг хүмүүс "бараг мэдэхгүй" байна гэж судлаачид хэлээд, эдгээр нь хорт хавдар ч үүсгэж болзошгүй гэлээ.
Хүнсний сав, баглаа боодолд орсон 4000
химийн бодис хүний бие, үр хөврөлийн хөгжилд хэр нөлөөлдгийг ойлгуулахын
тулд сайн судлах хэрэгтэй гэж тэд хэлсэн юм.
Баглаа боодол болон хэт
таргалалт, чихрийн шижин, мэдрэлийн өвчнүүдийн харилцан хамаарлыг
судалж тогтоох хэрэгтэй гэж судлаачид анхаарууллаа.
Гэхдээ шүүмжлэгчдийн үзэж буйгаар, энэ уриалга нь хүмүүсийг төөрөгдүүлж, үймүүлсэн хэрэг аж.
Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих