Орц: Тахианы машиндсан мах 120гр, төмс 120гр, ургамлын тос 20гр, улаан перец 2гр, улаан лооль 20гр, давс 5гр, агшаасан будаа 50гр, өргөст хэмх 20гр, соус 20гр Бэлтгэх: Тахианы махаа амтлаад котлетны хэлбэрт оруулаад бага зэрэг
тостой хайруул дээр хайрс тогттол шараад, зөөлөн гал дээр цагаан соус дусаан гүйцэд болтол жигнэнэ. Төмсөө чанаж амтлан нухашлана. Будаагаа 2-3 удаа бүлээн усанд зайлаад агшаана. Өргөст хэмх, улаан лоолиор чимэглэж олгоно.
URL: http://www.choibalsan.mn/index.php?newsid=6339
Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих