
Гахайн утсан мах – 45 гр
Эсвэл хиам – 45 гр
Давс - 1 гр
Ургамлын \ цөцгийн \ тос- 10 гр
Хийх арга:
Гахайн утсан мах, эсвэл хиамыг тал нь 0,7 см-ээс ихгүй нимгэн хавтгай, дөрвөлжин хэрчээд бага тосонд 2 талаас нь өнгөцхөн хайраад дээр нь түүхий өндгийг хагалж хийнэ. Тэгэхдээ шар уураг нь цагаан уурагны голд бүтэн байхаар тун болгоомжтой задалж, 3-5 минут шарж, болохоор нь таваглаад бага зэрэг нунтаг давс цацна.

URL: http://www.choibalsan.mn/index.php?newsid=6880
Танд манай сайт таалагдаж байвал Like дарна уу. Танд баярлалаа
Танд мэдээ таалагдаж байвал Like дарна уу.
Сэтгэгдэл бичих